Neurochirurgie pediatrică

///Neurochirurgie pediatrică
Neurochirurgie pediatrică 2015-06-10T16:51:42+00:00

Neurochirurgia pediatrica

Acibadem Healthcare Group are un departament de neurochirurgie pediatrica recunoscut la nivel regional, care efectueaza toate tipurile de operatii inclusiv tehnici de manevre, tratamentul neuroendoscopic al hidrocefaliei, tratamentul disrafismului inchis si deschis al coloanei, interventii chirurgicale in tumori si tratamentul chirurgical al malformatiilor craniene si faciale.

O arie importanta a expertizei Acibadem  este chirurgia epilepsiei. In circa 30% din cazuri pacientii epileptici nu rapsund la medicatie iar chirurgia reprezinta o optiune. Toate tipurile de interventii chirurgicale in epilepsie (chirurgia rezectiva, de deconectare si de stimulare a nervului vag) sunt efectuate la Acibadem cu rezultate promitatoare.

Alt exemplu de specializare multipla, de abordare a ingrijirii centrata pe pacient la Acibadem este Consiliul pentru spasticitate lunar care atrage pacienti si afiliati din toata tara. Cazurile sunt evaluate si cele mai adecvate tratamente interdisciplinare sunt planificate de neurochirurgi pediatri de prima marime, neurologi pediatri, chirurgi ortopezi pediatri, logopezi si specialisti in recuperare.