Standarde şi Performanţe

Standarde şi Performanţe 2015-06-10T14:54:04+00:00

Numărul tot mai mare de boli cardiovasculare se numără printre primele cauze ale deceselor iar diagnosticul și tratamentul ar trebuie executate de medici experimentați în spitale complet echipate cu tehnologii medicale avansate.

Centrele de Cardiologie ale Grupului de Spitale Acibadem concurează la nivel global pentru a furniza cele mai moderne servicii de cardiologie din Turcia. Acibadem folosește echipament tehnologic de ultimă oră pentru diagnosticul timpuriu și tratamentul bolilor cardiovasculare.

Subliniînd aspectul wsalvator de vieți al diagnosticului timpuriu, Centrele de Cardiologie Acibadem pun un accent special pe folosirea tehnologiei avansate în instrumentele de diagnostic. Printre instrumentele de diagnostic folosite se numără și computerul tomograf cu sursă dublă 2×64 secțiuni transversale  capabil să efectueze angioplastia cardiacă în 6 secunde, PET CT ce permite o imagine detaliată a inimii, și CT cu raze. CT cu raze este cel mai rapid instrument de tomografie din lume și este capabil să efectueze o angioplastie cardiacă în 0,25 secunde, emițând în același timp cel mai scăzut nivel de radiații din lume.

Indicatorii de performanță medicală

Încă din 2002, Grupul de Spitale Acibadem a supravegheat performanța sa medicală și administrativă prin intermediul indicatorilor de performanță. Siguranța și satisfacția pacienților sunt prioritare, iar Acibadem vizualizează scorurile obținute în cardiologie, și în toate celălalte ramuri, ca pe un ghid în furnizarea unei mai bune îngrijiri pentru pacienți.

– Criteriul  “Euroscore”  declară nivelul probabil al mortalității în cazul operațiilor pe cord deschis la 3.8%, în vreme ce Acibadem se situează la 1.6%.

– Criteriul  “Euroscore”  declară nivelul probabil al mortalității în cazul bypassului coronarian la 2,7% în vreme ce procentul la Acibadem este 1.0%.

Ce este „Euroscor”?

Operațiile pe persoane în vârstă, diabetici sau pacienți cu antecedente de infarct, chirurgie pe cord, tulburări de contracție și dilatare ale inimii, funcționare defectuoasă a rinichilor, ficatului și plămânilor, se confruntă cu un risc mai accentuat. Există mai multe scoruri de risc pentru o evaluare obiectivă a pacientului, luându-se în considerare astfel de factori. În aceste punctaje, sunt calculate cifrele riscului ponderat. „Euroscore” este cel mai frecvent folosit sistem de punctare.

Cardiologie complexă în cadrul Centrelor Cardiologice Acibadem

Acibadem furnizează un standard ridicat de diagnostic modern, tratament, și servicii auxiliare pentru pacienții adulți și copii cu boli cardiovasculare.