TRATAMENTE

/TRATAMENTE
TRATAMENTE 2017-11-03T14:24:25+00:00

Grupul Medical Acibadem si-a întărit poziţia în domeniul îngrijirii sănătăţii prin proiecte inovatoare care au adus o mai bună întelegere a serviciilor medicale premium şi expertiza profesională, crescându-i importanţa în domeniul sănătăţii.

Prezenţa tehnologiei medicale performante, experienţa vastă a personalului medical, condiţiile şi infrastructura instituţiei permit implicarea în regim de urgență în cele mai complicate cazuri de Neurochirurgie, Chirurgie Cardiovasculara, Traumatologie și Microchirurgie.

Turciei contemporane nu-i pot fi negate meritele în contextul european. Într-o lume în care doar cei mai buni supravieţuiesc, Turcia demonstrează ca ţine pasul.

Dacă în Antichitate grecii călătoreau aici pentru băi şi tratamente, astăzi sistemul medical a evoluat, iar previziunile arată că în 2015 Turcia va putea asimila peste 1 milion de pacienţi străini. Dacă adăugăm şi faptul că tratamentele sunt la fel de performante ca în SUA şi Europa de Vest dar la un preţ mai mic cu aproximativ 30%, nu este greu de inţeles de ce Turcia se transformă într-una dintre cele mai căutate destinaţii în acest sens.

Acibadem Hospitals Group este cel mai important Grup de spitale private din Turcia, care oferă servicii de diagnostic şi tratament pacienţilor din intreaga lume.

Acibadem este o reţea de servici pentru ocrotirea sănătăţii integrată, care oferă servici dincolo de cele spitalicesti:

 • Acibadem Hospitals Group 16 Spitale Generale, 12 Clinici ambulatorii
 • Acibadem Project Management – care se ocupă de design, construcţia şi predarea la cheie a proiectelor de spitale atât în Turcia, cât şi în afara ei
 • Acibadem Labmed– furnizează un spectru larg de servici de laborator incluzând genetica, patologia, banca de celule stem
 • Acibadem Mobile– servici de ambulanţă, terestră, aeriană, servici de tele-medicină
 • APLUS – servici de catering, spălătorie care deservesc spitalele
 • Compania de Asigurare Acibadem furnizează servici de asigurare medicală şi asigurare de viaţa
 • Universitatea Acibadem- este dedicată transferului de experienţă şi cunostinţe acumulate generaţiilor viitoare de cadre medicale prin facultatea sa de Medicină, asistente medicale şi management medical

Acibadem include în momentul de faţă 16 Spitale Generale situate în diferite locaţii ale Turciei, fiecare spital având acelaşi standard de infrastructură, specialişti în domeniu. Acibadem mereu a fost prima instituţie în multe oraşe din Turcia, care îşi asumă riscul de a deschide un spital nou, aruncând provocare concurenţilor. Mereu a fost acela, care primul a acoperit necesităţile din zonele respective. Şi mereu a rezistat acestei concurenţe.

Acibadem este recunoscut prin Centrele sale de Excelentă, îmbinând tehnologia de ultimă generaţie, infrastructura, personalul calificat şi experienţa acumulată de-a lungul timpului:

 • 12 centre cardiace
 • 5 centre oncologice
 • 2 centre de transplant de măduvă
 • 8 centre de fertilizare in vitro
 • 4 centre de neurochirurgie
 • 3 centre de transplant al organelor

Unul din ultimele din cadrul Grupului este Spitalul din Bodrum, deschis vara trecută care îmbină frumuseţea şi linistea  zonei în care se află cu serviciile de înatlă calitate, infrastructura şi experienţa medicală Acibadem.

Câteva exemple de indici, care arată cât de important este pacientul pentru Acibadem:

 • 150m2 revin unui pat de pacient – indicele ce arată CONFORTUL în care este tratat pacientul
 • 1,5 asistente/per pacient – siguranţa şi grija faţă de pacient
 • 3.9 personal auxiliar/per pacient – atenţia acordată pacientului

Infrastructura şi tehnologia de ultimă oră care diferenţiază Acibadem este:

 • Aparatura de înatlă performanţă din domeniul oncologiei: Radioterapie:Trilogy, Rapid Arc, Cyberknife, Gamma Knife
 • Robotul Da Vinci, RMN intraoperator 3 Tesla, PET CT, FLash CT, Radioterapie Intraoperatorie/LIAC

Acibadem – Etalon al calităţii. Acibadem este prima instituţie din domeniul ocrotirii sanătăţii acreditata de american Joint Commission International (JTI) fiind o companie care se prezintă ca model de calitate în ce priveşte Ocrotirea Sanatatii. Începând cu spitalele şi termânând cu policlinicile sale, toate instituţiile Companiei Acibadem au fost calificate pentru a primi acreditarea JCI, care simbolizează calitatea în domeniul Ocrotirii Sănătăţii.

Acibadem este singurul prestator de servicii medicale din Turcia care a devenit membru al EFQM (European Foundation For Quality Management) în 2002.