Transport și Cazare

//Transport și Cazare
Transport și Cazare 2017-11-03T14:24:21+00:00

Cazare

Departamentul de Relatii Internationale din cadrul Acibadem Hospitals Group a negociat tarife speciale cu o serie de hoteluri și unitati rezidențiale. Hotelurile contractate sunt situate în apropierea spitalelor noastre sau în zonele centrale ale orașului pentru a facilita accesul cat mai rapid la spital.

Înainte de a sosi, un reprezentant al Departamentului de Relatii Internationale va colabora cu dumneavoastra pentru a identifica posibilitatea de cazare care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoatra.

În cazul în care pacientul va sta la spital pentru mai multe zile, in fiecare cameră de spitalizare este prevăzut un pat pentru însoțitorul pacientului. În camerele VIP pentru însoțitori este prevăzută o cameră separată pentru vizitatori.

 

Cameră pentru pacient:

room

Un șofer de la Spitalul Acibadem vă va întîlni la Aeroportul Ataturk la sosirea Dumneavostră. Șoferul va ține în mînă un panou cu numele pacientului. El se va afla lînga oficiul Avea din aeroport, 20 metri pe partea stânga de la ieșirea din zona de control vamal.

Avea

Transport la sol

Acibadem Hospitals Group va asigura transferurile necesare de la si pana la aeroport in mod gratuit. Un reprezentant al Acibadem va întâlni la aeroport, la sosirea dumneavoastră și să vă însoțească în toate transferurile catre unitatile noastre medicale.

Fulya Hospital