Dr. Mete Güngör

//Dr. Mete Güngör

Dr. Mete Güngör

Dr. Mete Güngör conduce departamentul de Obstetrică şi Ginecologie al spitalului Acibadem Maslak, fiind un specialist în tratarea cancerului ovarian, a cancerului de col uterin şi în efectuarea de operaţii laparoscopice. După terminarea studiilor la Universitatea Hacettepe şi a rezidenţiatului cu specializarea obstetrică şi ginecologie, Dr. Güngör şi-a continuat studiile în SUA cu o bursă la Medical College of Wisconsin, în 1992, iar apoi, în anul 2000, cu o bursă pentru chirurgie ginecologică la Mayo Clinic, Rochester.

In decursul carierei sale, Dr. Güngör a participat la numeroase cursuri având ca subiect colonoscopia, laparoscopia cu laser şi chirurgia laparoscopică. Este membru în numeroase asociaţii precum: Societatea Europeană pentru Reproducerea Umană şi Embriologie, Societatea Internatională a Cancerului Ginecologic (IGCS), Asociaţia Americană a Laparoscopiştilor Ginecologici (AAGL) , Societatea Europeană pentru Ginecologie Oncologică (ESGO).
Operaţie în premieră mondială
Ginka Todorova, o adolescentă din Bulgaria s-a născut cu o malformaţie congenitală, cu două utere. Pentru prima dată în lume s-a hotărât efectuarea unei intervenţii chirurgicale prin care cele două utere să fie unite într-unul singur prin chirurgie robotică. Prin intervenţie chirurgicală tinerei i s-a deschis intrarea în vagin şi printr-un mic orificiu cele două utere gemene au fost unite într-unul singur.

Arii de expertiză:
• Obstetrică şi ginecologie
• Diverse forme de cancer ovarian şi cancer de col uterin
• Operaţii laparoscopice

2017-11-03T14:24:28+00:00