Despre Noi

/Despre Noi
Despre Noi 2017-12-15T15:47:20+00:00

Acibadem Healthcare GroupAcibadem Healthcare Group, instituţie de asistenţă medicală de primă importantă din Turcia, oferă din anul 1991 servicii medicale de calitate prin tehnologie de ultimă generaţie. Acibadem are aproape 12.000 de angajaţi din care 2.200 sunt medici, în diferitele locaţii din reteaua de 21 spitale generale, 16 centre medicale şi laboratoare centrale. Este un grup de ingrijire a sanatătii acreditat internaţional, situat în zona din centrul Turciei, cu preponderentă în frumosul oraş Istanbul. Acibadem, care prin investiţiile sale actuale îşi extinde continuu lanţul de instituţii de îngrijire a sanătăţii, a ajuns la un total de 85 de săli de operaţie şi o capacitate de 2200 de paturi de spital utilizate în spaţii care însumează 400.000 mp.

Acibadem Healthcare Group este primul Grup pentru îngrijirea sănatăţii care are de la Ministerul Educaţiei aprobarea de a-şi deschide propria universitate academică, prima înfiinţată în Turcia de către un Grup pentru îngrijirea sănătăţii.

Grupul si-a întărit poziţia în domeniul îngrijirii sănătăţii prin proiecte inovatoare care au adus o mai bună întelegere a serviciilor medicale premium şi expertiza profesională, crescându-i importanţa în domeniul sănătăţii.

Acibadem Hospitals Group, prin perfecţiunea sa în serviciile medicale, determinarea satisfacţiei pentru pacienti şi “vizitatori”, personalul de bună calitate, infrastructura modernă, tehnologia de ultimă generaţie şi procedurile de pionierat, a devenit un model pentru Turcia ca şi pentru întreaga regiune, Institutul Acibadem fiind unul din punctele de referintă pentru instituţiile academice de sanătate din lume.