Clubul de fotbal CFR Cluj

//Clubul de fotbal CFR Cluj
[frame align=”right”]CFR[/frame]  

Acibadem Hospitals Group a devenit sponsorul medical oficial al clubului de fotbal CFR Cluj in septembrie 2012, parteneriat semnat pentru 3 ani.
CFR Cluj, echipa de elita in fotbalul romanesc in ultimii 5 ani, va beneficia de serviciile medicale ale centrului Acibadem Fulya- Centru de Excelenta in Medicina Sportiva, acreditat FIFA. Sportivii de la CFR Cluj vor beneficia de diagnostic, tratament, cat si interventii chirurgicale pentru accidentarile suferite pe teren. Ilk Cagri: “Este o onoare pentru noi să fim parteneri cu CFR 1907 Cluj”.

 

[frame align=”left”]CFR Cluj[/frame] Avem sute de pacienți din România, precum și sportivi din toate părțile care s-au tratat la noi. Suntem de asemenea partenerii oficiali al unor echipe precum, Beșiktas, Trabzonspor, Steaua Roșie și Partizan Belgrad”. Recuperearea lui Maftei a fost una foarte rapidă în cadrul clinicii Acibadem, fapt care i-a permis să evolueze mai multe meciuri în sezonul trecut. Credem ca am avut si noi aportul nostru la golul marcat de Maftei in partida cu Sibiu” . “Le mulțumim domnilor Arpad Paszkany, Iuliu Mureșan, Zamfir Răzvan și Tudor Pop pentru tot sprijinul acordat și că au făcut ca acest parteneriat să se realizeze”. Mai multe
[fancy_link color=”#AAAAAA” link=”http://www.cfr1907.ro/ro/stiri/2583/acibadem-este-noul-nostru-sponsor-medical/”]AICI[/fancy_link].

[frame align=”center”]CFR Cluj[/frame]
2017-11-03T14:24:36+00:00