CE ESTE HIPERPLAZIA DE PROSTATĂ?

/, Noutăți/CE ESTE HIPERPLAZIA DE PROSTATĂ?

Prostata este un organ secretor din cadrul sistemului reproductiv masculin al cărui rol este de a forma şi secreta lichidul spermatic. Din punct de vedere al localizării, prostata e plasată anterior de vezica urinară şi înconjoară tubul urinar (uretra) prin care urina este evacuată din vezica urinară.

Odată cu avansarea în vârstă, prostata, de obicei, se majorează în dimensiuni şi apasă asupra uretrei determinând dificultăţi de eliberare a vezicii urinare. Aceste schimbări ale prostatei explică un şir de problem de urinare ce apar la bărbaţi vârstnici, inclusiv evacuarea incompletă a urinei, urinările frecvente şi trezirile nocturne pentru a urina (nicturie). Această stare a glandei prostatice se numeşte Hiperplazie benignă de prostată.

Dacă manifestările enumerate devin deranjante şi scad calitatea vieţii pacienţilor, se recurge la tratament, iniţial medicamentos şi, în caz de insucces, la cel chirurgical.

În cadrul Acibadem Healthcare Group, profesorul Can Obek şi echipa din care face parte, oferă consilierea necesară pacienţilor ce prezintă astfel de modificări ale prostatei, elaborând un plan individualizat de monitorizare a pacienţilor, ceea ce permite urmărirea pacienţilor şi acţiunea medicală promptă în caz de modificări în starea de sănătate a pacienţilor. Profesorul Can Obek şi echipa sa, datorită experienţei vaste, echipei amultidisciplinare, echipamentului diagnostic contemporan şi metodelor terapeutice diverse, asigură cea mai de calitate abordare pentru pacienţii cu patologie urologică.

Dacă vă confruntați cu o problemă de sănătate și aveți nevoie de un tratament complex sau o opinie medicală – contactați Reprezentanța Acibadem în Republica Moldova:

Tel: 060 999 144 / 022 876 568

FB.com/AcibademMoldova

www.Acibadem.md
Str. Bucuresti 79/11, Mun. Chisinau

2017-11-03T14:24:28+00:00