Calitate şi Standarde

/Calitate şi Standarde
Calitate şi Standarde 2017-11-03T14:24:25+00:00

Acibadem este prima instituţie din Turcia care primeşte acreditare prin Joint Commission International (JCI) ca grup reprezentat drept model pentru calitatea în domeniul sănătăţii. Acibadem este singurul furnizor de servicii de sanătate din Turcia care este membru al EFQM (Fundaţia Europeană pentru Managementul Calităţii).

 

Acreditarea asigura o angajare transparentă a unei organizaţii pentru îmbunătăţirea calităţii ingrijirii pacientului, pentru a garanta un mediu sigur şi pentru a acţiona continuu pentru reducerea riscurilor pentru pacienţi şi echipa de personal. Acibadem a fost in perioada 2003-2009 afiliat “Harvard Medical International” – care este cea mai renumită institutie de servicii şi educatie medicală care permite împartăşirea expertizei şi cunostinţelor în tehnologie ca şi creşterea nivelului de formare şi instruire a echipei de profesionişti.

Harvard Medical Institution a fost infiinţată în 1994 cu scopul de a saluta solicitările de parteneriat internaţional primite de Harvard Medical School şi Harvard University. Harvard Medical International foloseşte suma cunoştinţelor a 8.000 facultati membre, 17 spitale şi instituţii de educatie ale Harvard Medical School. Harvard Medical International este lider activ in inovaţie şi schimbare în cunoastere şi dispune de o gama largă de resurse în domeniul sanătăţii la nivel global.

Din 2002 Spitalul Acibadem ca şi unităţile noastre de Laboratoare si Sterilizare centrală sunt acreditate ISO 9001:2000.  Acibadem Labmed (serviciile noastre centrale de laborator) a obtinut “Certificatul de calitate ISO 15189” care este certificatul pentru cea mai inaltă acreditare din lume pentru servicii de laborator.